Szigetköz: szeretlek!

Irodalmi pályázat gyermekeknek

Dr. Nagy István országgyűlési képviselő, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára irodalmi pályázatot hirdet a Szigetközben, Mosonmagyaróvár és környékén élő iskolások számára Szigetköz: szeretlek! címmel vers-és próza kategóriában.

A pályázók alkotásaikban vallhatnak Szigetközhöz kötődő élményeikről, feldolgozhatják annak mondavilágát, elképzelt és valóságos történetekben tárhatják fel a táj iránti szeretetüket. A próza kategóriájában a pályázók egy pályaművet nyújthatnak be (3-4 gépelt oldal), vers kategóriában a egy pályázó maximum három verssel versenyezhet. Pályázhatnak 6-14 évesek és 14-18-éves iskolások.

Mindkét korcsoportban (vers-és próza kategóriában) első, második és harmadik helyezettet hirdet a kiíró. Első díj 100 000 Ft, második 70 000 Ft, harmadik 50 000 Ft.

A pályázat jeligés, a jeligét fel kell tüntetni a pályamunkákon, s lezárt borítékban be kell küldeni a pályázó elérhetőségét. (Címét, telefonszámát, esetleg e-mail címét.)

Az írásműveket, pályamunkákat papíralapon kell beküldeni Szigetközpályázat, Mosonmagyaróvár, Irodaház, Erkel Ferenc u. 10. Dr. Nagy István címére. Elektronikus formában is fel lehet adni a pályamunkákat, lezárt borítékban azonban postára kell adni az elérhetőségeket a jelige feltüntetésével.  (szigetkozpalyazat@gmail.com) Pályázni 2016. június 30-ig lehet. Eredményhirdetésre 2016 októberében kerül sor.

A pályamunkákat háromtagú zsűri bírálja el, amelynek tagjai: Kerék Imre költő, Szabó T. Anna költő, műfordító és Tóth Krisztina költő. Bővebb felvilágosítás a szigetkozpalyazat@gmail.com e-mail címen, valamint a 06-30-8697897-es telefonszámon kérhető!
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting