Alapfokú számítástechnikai tanfolyam


2016. április 14-én zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület alapfokú számítástechnikai tanfolyama. A részvevők egy elméleti és gyakorlati részből álló házi vizsga keretében adtak számot tudásukról, amit minden vizsgázó sikerrel teljesített.
A 10 alkalmas nagyrészt gyakorlati képzés keretében a résztvevők megismerkedhettek a számítástechnika eszközeivel, használatukkal, biztos alapfokú számítógép felhasználókká váltak.

Megtanulták a Windows 10 operációs rendszer használat, elsajátították a fájlkezelés, az interneten való böngészés, illetve az e-mail küldés ismereteit. Emellett megismerkedtek többek között az internetes ügyintézés és az internetes vásárlás lehetőségeivel, illetve betekintést kaptak az internetes dokumentumokon végzett közös munka alapjaiba is.

A résztvevők az oktató közérthető „konyhanyelven” tartott előadásának köszönhetően sokat fejlődtek és minden alkalommal valami újat, hasznosat tanultak. Ennek köszönhetően volt aki már most jelezte részvételi szándékát a későbbiekben induló haladó tanfolyamon is.

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület elegendő jelentkező esetén ismét meghirdeti mind az alap, mind a haladó számítástechnikai tanfolyamait.

Az érdeklődők jelentkezését addig is várjuk Tóth Zoltánné ügyintézőnknél a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@movarkultura.hu e-mail címen.

A tanfolyam résztvevői:

Albert Józsefné

Bogár Judit

Gál Imre

Kiss Lívia

Kránitzné Fekete Ildikó

Láncz Piroska

Lanczné D. Gabriella

Pálkövi Ildikó

Pollreisz Péterné

Szűcs István

Vaskovics János

Vaskovics JánosnéHonlapkészítés - Design - Programozás - Hosting