Javaslattételi felhívás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében, vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el és dönt a Képviselő-testület elé terjesztendő személyről, szervezetről.

A kitüntető díjazásban évente egy személy vagy szervezet részesíthető.

A díj 2016. október 1. napján a XVII. Mosonmagyaróvári Civil Napon kerül átadásra.

Javaslatot tehetnek a „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díj esetében:

  • a város polgármestere,
  • önkormányzati képviselő,
  • a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat 2016. augusztus 31-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).

A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Mosonmagyaróvár Város Jegyzője, Fehérné dr. Bodó Mariann nyújt az 577-802 telefonszámon.

Mosonmagyaróvár, 2016. július 12.

                                                                   

                      Fehérné dr. Bodó Mariann sk.

                        Mosonmagyaróvár Város Jegyzője

Forrás: Mosonmagyaróvár Város honlapja

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting