Kapcsolatépítő tanulmányút Szlovákiába

 

Október 18-án szakmai tanulmányúttal összekötött kiránduláson vett részt a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szervezésében több mosonmagyaróvári civil szervezet.

A 20 fős delegáció először Esztergomba utazott, ahol a város nevezettségeivel ismerkedtek meg. Az ebédet a szlovákiai Párkányban, egy középkort idéző parasztétteremben költötték el. Itt lehetőség nyílt egy kis beszélgetésre, egymás jobb megismerésére.

Az ebéd után a Párkány melletti Nána nevű községbe utaztak, ahol szíves vendégfogadásban volt részük. Megtekintették a falu templomát, majd fehér asztal mellett kapcsolatépítő beszélgetésre került sor. A mosonmagyaróváriakat Nagy Sándor elnök mutatta be, Nánáról Molnár Dezső polgármester és Lengyelfalusy Juhász Mária beszélt. Az úton hat szervezet képviseltette magát.

A tanulmányúton résztvevő szervezetek: Nők a Városért Egyesület, Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete, Lajtha László Vegyeskari Egyesület, Gazdász Néptáncegyesület, Mosonmagyaróvári Civil Szövetség, Margaréta Nyugdíjas Klub.
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting