Alapfokú számítástechnikai tanfolyam

2016. november 14-én zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület alapfokú számítástechnikai tanfolyama. A részvevők egy házi vizsga keretében adtak számot tudásukról, amit minden vizsgázó sikerrel teljesített.

A 10 alkalmas nagyrészt gyakorlati képzés keretében a résztvevők megismerkedhettek a számítástechnika eszközeivel, használatukkal, biztos alapfokú számítógép felhasználókká váltak.

Megtanulták a Windows 10 operációs rendszer használat, elsajátították a fájlkezelés, az interneten való böngészés, illetve az e-mail küldés ismereteit. Emellett megismerkedtek többek között az internet adta lehetőségekkel és az internetes vásárlás lehetőségeivel, illetve betekintést kaptak az internetes dokumentumokon végzett munka alapjaiba is.
A résztvevők az oktató közérthető „konyhanyelven” tartott előadásának köszönhetően sokat fejlődtek és minden alkalommal valami újat, hasznosat tanultak. Ennek köszönhetően volt aki már most jelezte részvételi szándékát a későbbiekben induló haladó tanfolyamon is.

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület elegendő jelentkező esetén jövő év elején ismét meghirdeti mind az alap, mind a haladó számítástechnikai, illetve okostelefon kezelő tanfolyamait.

Az érdeklődők jelentkezését addig is várjuk Tóth Zoltánné ügyintézőnknél a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@movarkultura.hu e-mail címen.


A tanfolyam oktatója:
Patonai Gábor

A tanfolyam résztvevői:
Bischof Jolán
Gollowitzerné Horváth Gabriella
Markó Béláné
Németh Károlyné
Némethné Páli Mária
Peckmann István
Peckmann Zoltán
Peckmann Zoltánné
dr. Polónyi Nándor
Schadenberger László
Szilágyi Anita
Urbán Zoltánné
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting