Ingyenes informatikai tanfolyamok indulnak

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködve valósítja meg a GINOP-6.1.2-15 „Digitális szakadék csökkentése” című pályázatot. A program célja a lakosság digitális kompetenciáinak fejlesztése, vagyis a számítástechnikai eszközök használatának alapkészség szintűvé tétele.

Ennek keretében az ország számos pontján ingyenes, 35 órás informatikai tanfolyamokon vehetnek részt az érdeklődők. Az elérhető képzések az „Első lépések a digitális világba” és az „Önállóan használom az informatikai eszközömet” címeket viselik, tehát teljesen kezdő és középhaladó szinteken adnak segítséget a tanulóknak. A jelentkezőknek lehetőségük van akár mindkét tanfolyamon való részvételre.

A tanfolyamon bárki részt vehet, aki 16 és 65 év közötti és jelenleg nem jár középiskolába, vagy felsőoktatási intézménybe.

Részletes információkért és a jelentkezéshez keressék a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület által működtetett Mosonmagyaróvári eMagyarország Pontot a Pacsirta u. 14. szám alatt, vagy telefonon a 96/217-388-as számon munkanapokon 8,30 és 14 óra között.
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting