Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Misszió: a kulturális értékek képviselete
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

2016. december 8-án zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület haladó számítástechnikai tanfolyama.

 

A 10 alkalmas nagyrészt gyakorlati képzés keretében a résztvevők mélyebb szinten megismerkedhettek a számítástechnikával, biztos számítógép felhasználókká váltak.

Megtanulták a Windows 10 operációs rendszer magabiztosabb használatát, elsajátították emellett a fájltömörítés/kicsomagolás, az alapfokú képszerkesztés ismereteit, az internetes megosztott dokumentumokkal végezhető munkát és a felhő alapú tárhelyek használatát is. A résztvevők az oktató közérthető „konyhanyelven” tartott előadásának köszönhetően sokat fejlődtek és minden alkalommal valami újat, hasznosat tanultak. Ennek köszönhetően volt aki már most jelezte részvételi szándékát a későbbiekben induló további képzéseinken is.

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület elegendő jelentkező esetén jövő év elején ismét meghirdeti mind az alap, mind a haladó számítástechnikai, illetve okostelefon kezelő tanfolyamait.

Az érdeklődők jelentkezését addig is várjuk Tóth Zoltánné ügyintézőnknél a 217-388 telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 20161209 haladotanf

A tanfolyam oktatója: Patonai Gábor

A tanfolyam résztvevői:

Domán Beáta
Galgóczi Emma
Gulyás Jánosné
Horváthné Vida Etelka
Unger Jánosné
Lenoricsné Szabó Szilvia
Mészárosné Baranyai Mária Andrea
Siposné Ódor Magda
Szüts Éva
Szűcs Istvánné
Vyszocsánszkyné Zalán Nóra
Winklerné Papp Szibilla Lívia

Digitális Jólét Pont

DJP program pont

Mosonmagyaróvári Tanoda

sz2020 ESZA h190