Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Misszió: a kulturális értékek képviselete
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

2016. november 9-én zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szervezésében a harmadik okostelefon tanfolyam.

A 30 órás, elsősorban gyakorlati jellegű képzés keretén belül a résztvevők praktikus ismereteket szereztek Android rendszerű okostelefonjuk, táblagépük használatával  kapcsolatban. A telefonáláson és az üzenetküldésen túl megismerkedtek eszközeik többlet funkcióinak kihasználásával. Többek között megtanultak telefonjuk segítségével az interneten böngészni, e-mailt küldeni, naptárbejegyzéseket létrehozni, útvonaltervet készíteni.

A résztvevők egy képekkel illusztrált könnyen követhető jegyzetet kaptak, ami szintén gyakorlatias formában segítette a képzésen vett anyagrészek elsajátítását.

Ez alkalommal először vettek részt a tanfolyamon a Kossuth Lajos Gimnázium közösségi szolgálatot teljesítő diákjai, akik a tanulóknak segítettek az órán vett anyagrész elsajátításában. Ezzel nagyon hasznos, szinte nélkülözhetetlen segítséget nyújtva a Kulturális Egyesület oktatóinak.

A szervezők nagyon örültek annak, hogy minden résztvevő szerint érdemes volt részvétele a képzésen, illetve hogy a résztvevők meg voltak elégedve mint az oktatók, mint a közösségi szolgálatosok munkájával, hozzáállásával is.

Az okostelefon tanfolyamot jövő év elején ismét meghirdeti a szervezet, változatlan óraszámban.
Addig is várják az érdeklődők jelentkezését Tóth Zoltánné ügyintézőnél a 217-388 telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

20161119 okosteltanf

A tanfolyam oktatói: Kiss Zoltán, Patonai Gábor

A tanfolyam közösségi szolgálatos segítői: Hegyi Kata, Antmann Kristóf, Muszáj Dániel

A képzés résztvevői:
Dobos Lajosné
Imre Lászlóné
Kotek Csaba
Lampert Ottóné
Nagy Jánosné
Redeczki Tibor
Tolnai Zoltán
Veres Mária
Vitéz Miklósné

Digitális Jólét Pont

DJP program pont

Mosonmagyaróvári Tanoda

sz2020 ESZA h190