Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Misszió: a kulturális értékek képviselete
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Október 18-án szakmai tanulmányúttal összekötött kiránduláson vett részt a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szervezésében több moson­magyar­óvári civil szervezet.

A 20 fős delegáció először Esztergomba utazott, ahol a város nevezettségeivel ismerkedtek meg. Az ebédet a szlovákiai Párkányban, egy középkort idéző parasztétteremben költötték el. Itt lehetőség nyílt egy kis beszélgetésre, egymás jobb megismerésére.

Az ebéd után a Párkány melletti Nána nevű községbe utaztak, ahol szíves vendégfogadásban volt részük. Megtekintették a falu templomát, majd fehér asztal mellett kapcsolatépítő beszélgetésre került sor. A mosonmagyaróváriakat Nagy Sándor elnök mutatta be, Nánáról Molnár Dezső polgármester és Lengyelfalusy Juhász Mária beszélt. Az úton hat szervezet képviseltette magát.

A tanulmányúton résztvevő szervezetek: Nők a Városért Egyesület, Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete, Lajtha László Vegyeskari Egyesület, Gazdász Néptáncegyesület, Mosonmagyaróvári Civil Szövetség, Margaréta Nyugdíjas Klub.

20161020 kapcsolatepito1   20161020 kapcsolatepito2

 

Digitális Jólét Pont

DJP program pont

Mosonmagyaróvári Tanoda

sz2020 ESZA h190