Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Misszió: a kulturális értékek képviselete
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2015 őszén elegendő jelentkező (minimum 10 fő) esetén az alábbi kedvezményes képzéseket tervezi indítani.

Alapfokú számítástechnikai tanfolyam:
A tanfolyam célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a számítástechnika világával, akik iskolai keretek között ezt nem tehették meg, vagy eddig nem kerültek közelebbi kapcsolatba a számítógéppel.

Haladó számítástechnikai tanfolyam:
A tanfolyam célja, hogy az alapvető ismeretekkel rendelkező számítógép felhasználók ismereteiket bővítsék, még több feladatot képesek legyenek elvégezni a számítógép segítségével, munkájuk hatékonyabbá válhasson.

Office (Word és Excel) ismereti tanfolyam:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők az átlagnál mélyebben megismerjék a Word és Excel programok nyújtotta lehetőségeket.

Okostelefon kezelői tanfolyam:
A tanfolyam célja, hogy megismertesse az okostelefonnal most ismerkedőket az Android operációs rendszert futtató okostelefonok és tabletek mindennapos használatával és funkcióinak kihasználásával.

Valamennyi tanfolyam 10 képzési alkalmat (30 óra) foglal magában. A tanfolyam díja 7.500 Ft. Egy képzési alkalom 3 órás. A képzések helye: Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. Minden hallgató írott jegyzetet kap, s saját számítógéppel dolgozik. A nem akkreditált képzések házi vizsgával zárulnak. A tanfolyamot eredményesen elvégző hallgatók tanúsítványt kapnak.

A tanfolyam díját a képzés megkezdése előtt be kell fizetni. Kérésre a szervezők számlát adnak.

Érdeklődés és jelentkezés: Tóth Zoltánné ügyintézőnél a 217-388 telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Digitális Jólét Pont

DJP program pont

Mosonmagyaróvári Tanoda

sz2020 ESZA h190