Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Misszió: a kulturális értékek képviselete
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

A Moson Megye Polgáraiért Alapítvány a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesülettel együttműködve Győr-Moson-Sopron megye és a moson­magyar­óvári kistérség nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében nyugdíjas versmondó versenyt hirdet.

A nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg.

Egy nyugdíjas klub több klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2015. október 15.

Jelentkezni a kiküldött, vagy kért jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a Moson Megye Polgáraiért Alapítvány 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. címre kell visszaküldeni. A jelentkezési lapokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is várjuk.

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2015. november elején Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoztatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, a 217-388 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A rendezvény szervezési támogatója: Pannon Nyugdíjas Szövetség, az Életet az éveknek Nyugdíjas Szövetség megyei szervezete, a Mosonmagyaróvár és Környéke Nyugdíjas Egyesület és a Margaréta Nyugdíjas Klub.

 
Moson Megye Polgáraiért Alapítvány
 

Digitális Jólét Pont

DJP program pont

Mosonmagyaróvári Tanoda

sz2020 ESZA h190